Mi proizvodimo drugačije bicikle

moj bicikl

Moj bicikl je mala porodična firma iz Beograda. Imali smo sreću da uspemo da sjedinimo naša interesovanja sa iskustvom i znanjem starijih, koji su mnogo duže u ovom poslu. Želeli smo da vozimo malo drugačije bicikle, pa smo rešili da ih sami napravimo. Moj bicikl smo zamislili kao mogućnost da napravimo pre svega kvalitetan, ali i lep i jedinstven bicikl. Nadamo se da ima još vas koji mislite da i bicikl može da bude izraz ličnog stila, da više govori o osobi koja ga vozi, nego o firmi koja ga je napravila. Trudili smo se da ga što manje izbrendiramo da bi akcenat bio na njegovim lepim bojama i interesantnim detaljima. Ideja je mnogo i svaki bicikl je poseban na svoj način. Sastavljamo ih od potpuno novih delova koje većinom uvozimo iz Evrope. Sarađujemo sa 14 različitih kompanija iz 5 različitih zemalja da bismo dobili kvalitetan proizvod. Svaki deo smo pažljivo birali i svaki bicikl strpljivo sklapali. Ovakav pristup proizvodnji nam dozvoljava da napravimo bicikl po vašoj želji, a vama omogućava da budete kreativni i da vozite bicikl onakav kakav želite.


Ako vam se dopada naša ideja javite se da napravimo Vaš bicikl!

Ne možemo da ispunimo baš svaku želju, ali možda možemo baš vašu!

proizvodnja bicikala

Napravite svoju kombinaciju i učestvujte u kreiranju svog bicikla

proizvodnja bicikala

Izaberite

RAM - tip rama i boju
BLATOBRANE - materijal i boju
ŠTITNIK LANCA - materijal, oblik i boju
GEPEK - zadnji ili prednji
SEDIŠTE - tip sedišta, oblik i boju
RUČICE VOLANA - tip ručica, materijal, boju, trake za volan ili prstenove
KOČNICE
RUČICE KOČNICA
GUME - tip guma, šaru, boju i debljinu
FELNE - boju i profil
VOLAN - tip volana, oblik i boju
SISTEM PRENOSA - vrstu menjača i broj brzina
SREDNJI POGON - lančanik i pedale
DODATNU OPREMU - korpu, gajbicu, bisage, bravu, kacigu, sedište za dete

Vi nam recite šta vam je važno, a mi ćemo vas posavetovati i napraviti bicikl koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Pogledajte listu boja koje imamo u ponudi

boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle boje za bicikle


Bilo da želite da naručite bicikl koji ste sami osmislili ili vam se dopada neki od modela koje već imamo u ponudi, uvek ste dobrodošli! Potražite nas u našoj radionici u Beogradu na Karaburmi. Na raspolaganju smo vam svakog radnog dana od 9 do 16h i od 19h do 20h, kao i subotom od 10 do 14h ili po dogovoru.


Pozovite nas telefonom na 064 / 500 93 12.

Kontaktirajte nas na e-mail adresu info@mojbicikl.rs ili porukom na facebook.


Dobićete našu ponudu u roku od 24h.

Rok izrade bicikla je od 15 do 30 dana.

Bicikl možete da platite gotovinom na licu mesta, čekovima na rate ili uplatom na račun.

Uz svaki kupljeni bicikl dobijate 2 godine garancije i jedan besplatan godišnji servis.

Bicikle isporučujemo na kućnu adresu na teritoriji cele Srbije. Za transport bicikala koristimo posebne kartonske transportne kutije da bismo ih zaštitili od eventualnih oštećenja.

Molimo vas da bicikl prilikom preuzimanja pregledate i da nas u slučaju da imate neku reklamaciju odmah kontaktirate.


Kako smo formirali cene

Početna cena osnovnog modela je 30.000 dinara sa pdv-om, a krajnja cena zavisi od opreme i konačne kombinacije koju izaberete, a pre svega od menjača i broja brzina.

Bicikl sa 1 brzinom, zadnja glava Favorit kontra - cena sa pdv-om 30.000 dinara
Bicikl sa 3 brzine, zadnja glava Shimano Nexus kontra - cena sa pdv-om 36.000 dinara
Bicikl sa 6 brzina, menjač Shimano Tourney - cena sa pdv-om 33.000 dinara
Bicikl sa 7 brzina, menjač Shimano Acera - cena sa pdv-om 36.000 dinara
Fixed-gear bicikl, zadnja glava flip-flop - cena sa pdv-om 36.000 dinara

Pregled cena možete naći u katalogu na dnu strane svakog bicikla posebno.

Više o tipovima bicikala koje nudimo pročitate na strani o biciklima.

U nastavku pogledajte šta smo od dodatne opreme i usluga posebno izdvojili za vas.

Prstenovi u boji

prstenovi volana prstenovi bicikl prstenovi

Kombinovanjem prstenova napravite ručke volana koje će vam najviše odgovarati. Birajte kombinaciju boja, broj prstenova, odnosno dužinu rukohvata. Cena jednog prstena iznosi 150 dinara sa pdv-om.

Trake volana

trake volana trake za volan trake za bicikl trake kormana trake za korman trake

Pored standardnih jednobojnih traka u crnoj, beloj, crvenoj i žutoj boji, imamo u ponudi i dvoslojne trake u kombinaciji dve boje. Cena jednog para traka iznosi 3.600 dinara sa pdv-om. Uz kupljeni bicikl doplata za trake iznosi 1.800 dinara.

Drvene gajbice

drvene gajbice gajbice za bicikle gajbice i korpe za bicikle
drvene gajbice drvene gajbice gajbice za bicikle

Drvene gajbice su deo naše standardne ponude. Kao i bicikle i njih pravimo sami u raznim veličinama, oblicima, bojama i za različite namene. Mogu da se montiraju i na prednji i na zadnji gepek. Lagane su i jednostavno se montiraju. Idealne su za sve vrste dostava, a postoji i mogućnost brendiranja po želji. Mogu da se naruče posebno, nevezano za kupovinu bicikla. Cena drvene gajbice iznosi 3.600 dinara sa pdv-om. Uz kupljeni bicikl cena gajbice sa prednjim gepekom iznosi 6.000 dinara.

Korpe

korpe pletene korpe korpe korpe za bicikl postava za korpe postava navlaka za korpe navlaka

Standardna pletena korpa je najpopularniji model. Pričvršćena je za bicikl. Kvalitetne je izrade i dostupna u nekoliko različitih boja. Cena iznosi 3.600 dinara sa pdv-om.

Postave za korpu šijemo namenski po dimenzijama korpi iz naše ponude. Cena korpe sa postavom iznosi 5.200 dinara.

Svaku od korpi možete da kupite posebno ili uz bicikl po gore navedenim cenama.

Cegeri

bicycle pattern bicycle design bike pattern bicikl dizajn

U ponudi imamo i pamučne cegere u kojima požete poneti sve vaše sitnice.
Cena cegera je 1.500 dinara.

Svaku od korpi možete da kupite posebno ili uz bicikl po gore navedenim cenama.

Zvonca

zvonca

Imamo širok izbor metalnih zvonaca u raznim bojama. Cena svakog pojedinačnog zvonca iznosi 450 dinara sa pdv-om. Ukoliko kupujete bicikl zvonce je uračunato u ukupnu cenu.

Servis

servis bicikala beograd bicikl servis beograd servis

Vršimo sve vrste servisa i održavanja, pa i kompletne restauracije bicikala, po veoma povoljnim cenama. Imamo i široku ponudu rezervnih delova i opreme.

Restauracija

Ne odustajte od svojih starih bicikala. Daćemo sve od sebe da ponovo izgledaju kao novi!


restauracija bicikla deciji bicikli restauracija poni bicikl restauracija
rog bicikli bicikl servis servis
restauracija bicikla restauracija rog bicikli